Zyrtare: Rama’zonit i ka hik menja në drejtim të paditur…

Bledian Koka

Zyrtare…

Ikja e trurit të Kryeministrit eshtë e konfirmuar dhe pa kthim. Dmth, perballe punes gazetareske të Zerit të Amerikes, në duhet të besojmë portalet e Edi Rames, justifikimet boshe të Vali Bizhges, apo genjeshtrat e trasha të Klodiana Spahiut. Po a ka sot një mendje të arsyeshme që nuk e di se jo vetem burgjet por cdo polici e mesuesi e dreqi me të bir që gjoja funksionon me portal nuk eshte vecse një makiazh e qelbur rekrutimesh militantesh?!… Pra sa herë që boja i del qeverimit të Edi Rames, fajin e ka kazani. Por kesaj here vlimi i kazanit djeg shumë më fort se ka dalë qelbi deri tek zyra ngjitur me Edi Ramen. Zeri i Amerikes eshte zeri i arsyes dhe i të vertetes tek i cili shqiptaret gjithmonë kanë degjuar me besim e pas të cilit kanë vepruar me mend.
p.s…flm Fatmir Xhafaj dhe Arta Marku, pa ju kjo lajthitje e Edi Rames nuk do te kishte qenë e mundur 😀😀😀

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.