Zgjerohet skandali i trukimeve në Spanjë, dalin në skenë klubi italian dhe lojtari i Lacios

Operacioni Oikos zgjerohet dhe gjithashtu kap edhe futbollin italian.

Immobile.mani.nei.capelli.Lazio.2019.750x450

 

Sipas raportimit të Marca dhe El Pais, në procesverbalin e përgjimit të hetimit të ndeshjes që ndikon në futbollin në Spanjë, ka edhe emrat e Çiro Imobile dhe Frosinone. Sulmuesi i Lacios, në realitet, përmendet vetëm në mënyrë kolaterale. Në veçanti, në një diskutim midis Carlos Aranda dhe Mattia Mariotti, elementët kyç të hetimit, i dyti i flet një person që thërret “mi amigo de pelo largo”.

lojtaret e frosinones

Ai do të ishte menaxheri i një shtëpie të paligjshme të basteve dhe Mariotti i tha kompanisë: “Imobile i Lacios luan me të, ai është klienti i tij”. Mariotti i njëjtë, në përgjimet e raportuara nga portalet në internet të dy gazetave, i thotë Arandës se po planifikon një takim me një delegat të papërcaktuar që do të kishte marrëdhënie me disa lojtarë të Frosinones, të cilëve ai ka ndërmend t’u propozojë një ndeshje. Siç u përmend në fillim, letrat e zbuluara nga gazetat nuk tregojnë se asnjë kombinim në fakt nuk ka përfunduar.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.