Zgjedhjet, drejtuesja e misionit të OSBE në selinë e PS

Ka mbërritur në selinë e Partisë Socialiste ambasadorja e OSBE/ ODIHR, Audrey Glover.

Zyrtarja e lartë e OSBE po zhvillon  një takim me kryeministrin Edi Rama dhe Sekretarin e Përgjithshëm të PS, Taulant Balla, lidhur me zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

 

 

Përplasjet për zhvillimin e zgjedhjeve vendore vijojnë, ku ndonëse Presidenti Meta anuloi 30 qershorin si data e zgjedhjeve, kryeministri Edi Rama shprehet i bindur për zhvillimin e tyre më 3

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.