Zbulohet pse 24-vjeçari ekzekutoi biznesmenin në derën e shtëpisë

Ishin të përfshirë prej kohësh në konflikte mbi trafikimin e lëndëve narkotike, por Mahmut Gega, i dyshuari kryesor për vrasjen e Elsi Kosiqit, ka mohur vazhdimisht krimin.
Gjatë marrjes në pyetje në polici, 24-vjeçari ka qenë shumë kontradiktor dhe është përpjekur disa herë të mohojë vrasjen e kryer.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.