ZBULOHET BORXHI I VELIAJT NDAJ KADARESË

“VIZITA” MILIONERE E KTHIMIT TË BORXHIT TË MBROJTJES SË VELIAJT 13 VJET MË PAS!

Sps 13 vjet më parë Kadare u nis me urgjencë në Tiranë me biletën e Soros për të mbrojtur MORALIN e Veliajt & MJAFT pas skandalit të fotove të orgjive biseksuale të prostitucionit në shëtpitë e diplomatëve dhe ambasadorëve gay që Veliaj përdorte për të siguruar fonde dhe mbështetje që në atë kohë e deri më sot!

U habitët me rikonstruksionin falas të 2 shtëpive të Kadaresë nga Veliaj? Një si ish-deputet i Gjirokastrës dhe një si Kryebashkiak i Tiranës?

Po kshu e kanë këta të Soros, si Kadare ishKryetar i Bordit të Fondacionit Soros ashtu edhe Veliaj krijesa më e rëndësishme e këtij Fondacioni, quhet STIL 69, një herë ja bën njëri “qokë”n dhe një herë tjetri dhe pastaj të dy bashkë njëkohësisht njëri tjetrit 🙂

Kujtoni “qëndrimin” e Kadaresë për Teatrin! Dhe votën e të bijës si Ambasadore e Shqipërisë në OKB kundër Trump në 22 Dhjetor 2017! Sps Kadare jo më kot ka qenë edhe Kryetar i Fondacionit Soros Tiranë!

Por sot do ju kujtojmë “borxhin” e Madh Moral të Veliajt ndaj Kadaresë: Ishte Mars 2006!

Mbani mend kur dolën në Mars 2006 fotot e orgjive biseksuale të MJAFT (i keni edhe në foto më poshtë) si aktivitet prostitucioni me diplomatët dhe ambasadorët gay për të siguruar para dhe mbështetje për katapultimin e tij politik me MJAFT dhe G99?

Erdhi vetë Kadare me urgjencë nga Parisi me biletë të klasit të parë të paguar nga Soros për t’ju gjendur klyshit të Soros Veliaj në ditën e vështirë ku shqiptarlët panë se si përdorte homoseksualitetin me djelmoshat e njomë të MJAFT për të korruptuar diplomatët e huaj në Tiranë për ca dollarë më shumë!

Erdhi Kadare me urgjencë dhe mbajti një fjalim në Pallatin e Kongreseve për të mbrojtur MORALIN HOMOSEKSUAL TË MJAFT me këto fjalë:

“Si çdo lëvizje e gjallë dhe dinamike ju keni pasur kundërshtarët tuaj, të cilët ju kanë sulmuar shpesh me mënyra të ulëta, meskine dhe kohët e fundit me mënyra që quhen fashistoide, të palejueshme në botën e qytetëruar. Pse ka ndodhur kjo? Kjo ka ndodhur sepse ju përballë ndotjes morale që për fat të keq ndihet sot në vendin tonë, keni shpallur një program tjetër, pastërtinë morale.”

Ndaj dhe sot Qeveria e Klyshëve të Sorosit dhe Bashkia e Klyshëve të Soros me lekët tona rikonstrukton shtëpitë e Kadaresë duke braktisur në rrënim shtëpinë e Fishtës dhe duke betonuar gjithë historinë arkeologjike të Shqipërisë!

Sepse kështu e kanë këta të Soros, quhet STIL 69, një herë ja bën njëri “qokën” dhe një herë tjetri dhe pastaj të dy bashkë njëkohësisht 🙂

Më poshtë keni printscreen të zhdukura nga Veliaj por që ne i disponojmë në një backup online të MJAFT 🙂

Për më shumë lexojini vetë në foto të gjitha tekstet 🙂/Levizja AntiSoros/ Av. Altin Goxhaj

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.