ZBULOHET BASHKËPUNIMI ME FISIN ÇAPJA, ARRESTOHEN DISA ANËTARË TË AMA-S

 

Arrestohet anëtarja e Autoritetit të Medias Audiovizive, Suela Musta dhe një ish anëtar tjetër.

Dyshohet se dy të arrestuarit kanë ndikuar në dhënien e licencës së kabllorit për fisin Çapja në Elbasan.

Ditën e sotme është zhvilluar një operacion gjigant në Elbasan, që pritet të vazhdojë deri nesër.

Deri tani mësohet se janë arrestuar 30 persona.

Në kuadër të operacionit që është zhvilluar në Elbasan janë arrestuar 8 punonjës të administratës, mes tyre edhe dy gazetarë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.