Zbulohen objekte të rralla antike të shek II-III pas Krishtit në Durrës

 objekte antike në Durrës që i përkasin shekullit II ose shekullit III pas Krishtit janë zbuluar pranë forumit bizantin nga ekspedita Franko-Shqiptare.

Mësohet se objektet antika të zbuluara janë enë qeramike, enë qelqi, kapak bronzi dhe 2 medalionë

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.