Vritet me thikë një fëmijë në kampin e refugjatëve

Një i vdekur, një i plagosur rëndë dhe një tjetër i plagosur lehtë, janë viktima të cilët kanë mbëtur gjatë përleshjes që ndodhi të shtunën mbrëma pas orës 11:00 në pjesën e kampit ku mbahen femijët e mitur të refugjatëve të pashoqeëruar.

Të gjithë të përfshirë në këtë ngjarrje të rëndë janë fëmijë, përfshi edhe autorin e krimit që është 14-15 vjeç, nga Afganistani që me thikë vrau bashkëatdhetarin e tij.
Greqia ka në kampet e saj një mbipopulloritet të paimagjinueshme, tre-kater herë më shumë se kapaciteti i komodimit.

Në kampin e refugjatëve në Moria gjenden 600 fëmijë te pashoqeruar nga prindërit, në një kohë kur kapaciteti i komodimit eshte vetëm për 160 femijë.

Edhe pse Greqia eshte porta e Evropës për refugjatet ajo eshte lene e vetem te përballet me numrin e madh dhe ne menaxhimin e tyre.p

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.