“Volvo 4”, Policia merr në mbrojtje prokurorët dhe gjyqtarin që çuan në pranga dy ish-deputetët e PS dhe…

Policia ka shtuar masat për dy prokurorët dhe gjyqtarin e dosjes “Volvo 4”, ku u arrestuar 27ersona, mes tyre dhe dy ish-deputetë socialistë. Dy prokurorët Dritan Prenci dhe Vladimir Marra, të cilët firmosën masat e arrestit për personat e operacionit Volvo 4 janë marrë në ruajtje.

Donika-Prela-Ardi-Veliu-Volvo4

Mësohet se është vlerësuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë që të përfitojnë mbrojtje. Po ashtu vendimi për mbrojtje është marrë edhe për gjyqtarin Bibë Ndreca.

 

“Nuk ka kërcenim konkret, por vlerësim te një rreziku te mundshëm”, thuhet në një njoftim nga ana e Policisë.

Kujtojmë që operacioni “Volvo 4”m u zhvilluar në disa qytete, ku shkatërruar disa banda që merreshim me trafikun e kokainës dhe heroinës.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.