Volkswagen, një makinë të re pa timon e pedale

Zhvillimet teknologjike në industrinë e makinave nuk kanë fund. Në Panairin e Gjenevës, gjigandi gjerman çudit me modelin Volkswagen “I.D., Vizzion”.

Kjo është një makinë me drejtim autonom e nivelit 5, pa timon dhe pedale, me dy motorë elektrikë me 300 kuaj fuqi, shpejtësi maksimale 185 km/h  dhe autonomi 665 km.

E gjatë 5,11 m është e pajisur me një asistent virtual që plotëson kërkesat e pasagjerëve lidhur me funksionalitetet e mjetit.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.