Vllaznia bën një tjetër afrim me vlerë, firmos edhe Berisha

Vllaznia bën një tjetër afrim pas atij të Xhevahir Sukajt. Shkodranët kanë prezantuar mbrojtësin shqiptar të Maqedonisë, Sedat Berishën i cili ka firmosur një kontratë njëvjeçare.

Loading...

Berisha ka një karrierë të pasur si futbollist teksa përveç aktivizimeve në Maqedoni me Shkëndinë e Tetovës, Shkupin e ekipeve të tjera të këtij vendi, ka luajtur edhe në Turqi dhe në Kuvajt.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.