Vittorio Sgarbi vizitë në Shqipëri dhe në shtëpinë e Përparim Kabos

Vittorio Sgarbi një emër i madh i kritikës së artit, gazetarisë, politkës dhe medias…njohur me të prej vitesh përmes Rai-t.

Loading...

Nuk e kisha menduar se një ditë ky personalitet në një vizitë të shkurtër në Shqipëri do të më takonte e për më tepër do të më vinte në shtëpi…

Një bekim ky apo diçka më shumë. Zoti Sgarbi, njeri i thjeshtë me një sens të hollë humori…Biseda nisi për muzeumet në Shqipëri, dhe vijoi për historinë e vjetër dhe atë të renë dhe se ku po shkon Shqipëria.

Çfarë po ndodh me BE-n dhe si duket ajo që quhet bota globale…Disa nga pyetjet nuk marrin përgjigje sepse realisht nuk ka përgjigje definitive për to…Rreth 1 orë e 30’ minuta me të…dhe gjithçka u dukë si pesë minuta…Të presim në Itali më tha…
Faleminderit Vittorio…Një vit i begatë ky 2017 për mua./ P. Kabo

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.