VIDEO/Në sheshin Skënderbej një pikë gjigande bastesh për ndeshjet e botërorit

Në mes të sheshit Skënderbej bashkia paska ngritur nje pikë gjigande bastesh për ndeshjet e botërorit.

Bashkia mbështet dhe promovon kumarin.

Në mes të Tiranës Bashkia e vetme në Planet që ngre Kioska Bastesh!!!
Kuptohet kioskat e vëllait të Lalit!!!

Ndiqni live incidentin e kërcënimit dhe tentativës për sulm fizik ndaj Avokatit Altin Goxhaj nga banda e bq të Lali Erit kur po denonconte live rastin e parë në Planet që një Kryetar Bashkie dhe Vllai i vet ngrejnë në Sheshin publik kioska bastesh!!! E bënë dhe këtë!!!

Në mes të Tiranës Bashkia e vetme në Planet që ngre Kioska Bastesh!!!Kuptohet kioskat e vëllait të Lalit!!!Ndiqni live incidentin e kërcënimit dhe tentativës për sulm fizik ndaj Avokatit Altin Goxhaj nga banda e bq të Lali Erit kur po denonconte live rastin e parë në Planet që një Kryetar Bashkie dhe Vllai i vet ngrejnë në Sheshin publik kioska bastesh!!! E bënë dhe këtë!!!

Posted by Avokati Altin Goxhaj on Tuesday, June 12, 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.