VIDEO/ Studentët vazhdojnë ngujimin në fakultete

Studentët vazhdojnë protestën e tyre në fakultete deri në plotësimin e kërkesave. Studentët e Fakultetit të Arkiteturës dhe Inxhinierisë së Ndërtimit janë ngujuar sot në fakultet.

Sipas burimeve rojet e shkollës nuk po lejojnë që tu bashkohen edhe studentë të tjerë.

Rektori i UT ka dalë në deklaratë për vazhdimin e mësimit por studentët nuk e njohin si vendim pasi kërkesat e tyre nuk janë plotësuar.

Edhe studentët e Fakultetit të Ekonomisë janë në ngujim.

Videoja e mëposhtme tregon ngujimin e studentëve.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.