VIDEO/ Studentët përzënë profesorin Jani Marka kërcënoi studentët, i futur nga qeveria për të na përçarë

Pas tensionimit të situatës tek protestë e studentëve janë vetë ata që prononcohen për televizionet duke thënë se pedagogu që u përzu nga protesta iu drejtua direkt studentëve. Profesori nxiti drejtëpërdrejt.

Një nga studentët ai e kërcënoi me jetë. Një nga studentët që foli për mediat qëparë për mediat tuaja e ka kërcënuar profesori brenda turmës.
Prandaj ai profesori ka problemet e veta dhe le ti zgjidhi vetë, problemin e kërcënimit e dëgjuam të gjithë shumë mirë.
Lëvizja për Univeristetin pranohet apo jo nga protestuesit?

Nëqoftëse Lëvizja për Universitetin vjen ti bashkohet kauzës tonë, pikave që të gjithë kanë paraqitur, mirëse të vijnë. Nëqoftëse ata vijnë për qëllimet e tyre, ju lutem të largohen.

Muk duam përçarës ne proteste therrasin studentet

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.