Video/Si gënjen live Kryetari i Bashkisë, pa ju dridhur qerpiku

Shikoni pak se si gënjen pa ju dridhur qerpiku. Lexon punën e ca studentëve si të ishte material i profesorëve italianë.
Asnjëherë më parë Shqipëria nuk ka patur në krye mashtruesa të këtij niveli, si majtas e djathtas.

 Image may contain: text
Image may contain: text

Studimi i profesorëve italianë, që kr i Bashkisë tha në “Opinion”, se u bazua për prishjen e teatrit, në fakt është punë diplome e disa studentëve për vitin shkollor 2007-2008 (shikoni foton)
Megjithëse punë diplome studentët në asnjë faqe, të publikuar nga vetë Bashkia, nuk thonë se janë për prishjen e godinës, por për RIPËRDORIMIN e saj, ku madje një ambient propozojnë ta bëjnë muze. (shih foton)
Ajo që nuk kuptoj është se si mund të manipulohet dhe gënjehet publikisht kaq hapur.

Posted by Matilda Terpollari on Tuesday, March 20, 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.