VIDEO përgjimi 6/ ‘Ai që nuk e pranoi ofertën javën e kaluar, ka ardhë e po më kërkon’

Gazeta më e madhe europiane ‘Bild’ ka publikuar përgjime të tjera që e lidhin Qeverinë me vjedhjen masive të Votës së shqiptarëve në 2017

Në përgjimin e pestë është dialogu në mes Arben Keshit drejtor në Ministrinë e Brendshme dhe një personi tjetër, i cili i tregon për një episod që i ka ndodhur.

‘E mban mend atë personin që nuk e pranoi ofertën javën e kalume? Ka ardhë duke më kërku tani. Është këtu’, i thotë personi i paidentifikuar drejtori të Ramës, Arben Keshi.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.