Video/ Ose bëni gati valixhet ose merrni nga një hu dhe ti zhdukim këta që duan të na zhdukin!

Av Altin Goxhaj

Nje spot ndërgjegjësues është bërë  viral në rrjetet sociale. Avokati Altin Goxhaj dhe Platforma për Liri dhe Demokraci kerkojnë sensibilizimin e shqiptarëve. Keni dy rrugë thuhet në video :  1. Ose bëni gati valixhet dhe zhdukuni!
2. Ose merrni nga një hu dhe ti zhdukim këta që duan të na zhdukin!

***
Spot ndërgjegjësues i Levizja AntiSoros dhe Platforma per Liri dhe Demokraci: STOP AXHENDËS SOROS për shpopullimin dhe kthimin e Shqipërisë në Gropën Septike të Evropit ku do derdhen refugjatët dhe terroristët e ISIS, talebanët, muxhahedinët dhe çdo mbetje tjetër!

Dy rrugë keni:
1. Ose bëni gati valixhet dhe zhdukuni!
2. Ose merrni nga një hu dhe ti zhdukim këta që duan të na zhdukin.
Fushata Ndergjegjesuese:

SHPËRNDAJENI SA MË SHUMË!Filluam!!!STOP AXHENDËS SOROS për shpopullimin dhe kthimin e Shqipërisë në Gropën Septike të…

Posted by Avokati Altin Goxhaj on Sunday, June 10, 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.