VIDEO/ “Nuk e dini ku i keni pasuritë, shqiptarët po vuajnë”- Shpërthen deputeti i ri në Parlament: Pse nuk bëhet vetting për politikanët?

Teksa në sallë pati të qeshura, Maliqi tha se ata nuk e dinin se sa pasuri kishin dhe se politika ishte shkaktare për korrupsionin në drejtësi.

“Pse nuk bëni ju vetting? Nga mua, nga deputetët? Pse nuk bëjnë vetting ministrat, zëvendësministrat, drejtorët e institucioneve. Po bëhet vetëm për gjyqtarët dhe prokurorët. Po pse, qenkan gjyqtarët dhe prokurorët më të korruptuar se ne? Se ata që janë jashtë, se ish-ministrat. Pse kush e bëri drejtësinë të korruptuar, nuk e bëtë ju? Kush e bëri policinë të korruptuar, nuk e bëtë ju? Pse keni frikë?! Qeshni sepse nuk e dini se ku i keni pasuritë. Shqiptarët po vuajnë”, u shpreh ai.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.