VIDEO/ Nis marshimi i protestës së studentëve në Tiranë

Ka nisur protesta masive e studentëv të Tiranës.

Sot është në diten e saj të dytë dhe studentët kanë premtuar  se nuk do të tërhiqen deri ne realizimin e kerkësave të tyre nga ana e qeverisë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.