VIDEO/ Minatorët tentojnë të hyjnë me forcë në Kryeministri, nis përplasja me policinë

Minatorët po përleshen me policinë përpara kryeministrisë, pasi kanë tentuar të hyjnë me forcë. Ultimatumi prej 30 minutash që ata i dhanë kryeministrit për të nisur një diskutim me ta ka përfunduar dhe tashmë ata me vendosmëri i janë drejtuar selisë së qeverisë.

Rama ndërkohë ndodhet në mbledhjen e qeverisë.
Minatorët kërkojnë t’u jepet statusi i minatorit, prej shumë vitesh mohuar.

LIVE/Minatorët tentojnë të çajnë kordonin e policisë për të hyrë në Kryeministri

Posted by Ora News on Wednesday, March 21, 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.