Video/ Meta këndon: Shqipëri, atdhe i dashur; ne s’të lëmë ty të varfër!

Presidenti i Republikës ishte mysafiri i veçantë i grupit të famshëm artistik “Lira”, në qytetin e Korçës, me pjesëtarët e të cilit edhe këndoi: “Shqipëri, atdhe i dashur; ne s’të lëmë ty të varfër!”.

“Të dashur miq, sot pata një takim të veçantë në Pazarin e Korçës, me pjesëtarët e grupit të famshëm artistik “Lira”, me të cilët bashkëbiseduam ngrohtësisht duke ndarë vlerësimet për vlerat e jashtëzakonshme qytetare, artistike e kulturore të Korçës dhe korçarëve, që duhen ruajtur”, shkruan Meta në faqen e tij zyrtare në Facebook, ku edhe ka postuar videon e këngës.

Loading...

 

 

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.