VIDEO/ ‘Lajthit’ Renato Mekolli. Lë nam gjatë emisionit, banalitet dhe çmenduri…

Top Channel ka nisur një prej emisioneve më të rinj të këtij sezoni të quajtur “Hell’s Kitchen”.

Drejtues është Renato Mekolli, që u bë i njohur me “Master Chef”.

– Çfarë ka ndodhur?

Video gjatë emisionit

Gjatë emisionit të parë, Renato humbi disa herë vetëkontrollin.

Në një rast përdori fjalë banale ndërsa në tjetrin theu tavën e konkurrencës në dysheme.

Emisioni është i regjistruar dhe me siguri drejtuesit e televizionit i kanë lënë me qëllim për të shkaktuar debat dhe për të tërhequr vëmendje, siç është dhe formati i emisionit në botë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.