VIDEO-HUMOR Rama-Thaçi, sa shumë ngjajnë…

Të dy këta individë që u është mbushur mendja se janë pronarë të trojeve shqiptare kanë të njëjtët ustallarë dhe janë ushtarë të bindur, të “sulltatanit” Taip Erdogan dhe miliarderit spekulant  George Soros.

Edhe Edi Rama edhe Hashim Thaçi, sa herë që i kanë punët keq brenda vendeve të tyre, tentojnë që të shantazhojnë, Bashkimin Europian. Kanë të njëjtin rreth lobistësh në SHBA. Hiqen si miq të boshtit Euroatlantik, por nuk lënë rast nën rogoz, që të bëjnë lojëra të dyfishta.

Mbi të gjitha, që të dy këta “liderë” janë të sëmurë rëndë nga megalomania dhe urrejnë fjalën e lirë, intelektualët dhe kundërshtarët politikë që u thonë të vërtetën dhe nuk i blejnë dot.

Këta janë Edi Rama dhe Hashim Thaçi, që ngjajnë si dy pika uji kur u drejton prozhektorët dhe i nxjerr përpara të gjithëve ashtu siç janë në të vërtetë.

Shihni këtë video-montazh dhe do të bindeni për këtë….

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.