Video e blogerit Olti Curri: Wellcome in Albania😉

Sjellja e Mihal KokĂ«dhimĂ«s, pronarit tĂ« restorant ‘Panorma’ nĂ« Porto Palermo Ă«shtĂ« bĂ«rĂ« sot kryefjalĂ« e mediave e rrjeteve sociale.

Kjo, pas publikimit të një videoje ku Kokëdhima hidhej mbi makinën e mbushur me turistë spanjollë, shoqëruar edhe nga dy shqiptarë. Pronari i restorantit mbahej mbi kafanon e makinës teksa thyente xhamin e përparmë.

Pas incidentit ai mbahet i ndaluar nga policia ndërsa blogeri Olti Curri nuk e ka humbur këtë rast duke bërë një tjetër video por këtë herë me nota ironie dhe humori.

Ndiqeni si më poshtë:

Loading...
TĂ« ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.