VIDEO/ Bidona uji, gurë e shishe drejt eskortës e thirrje ‘Rama Ik’, Kryeminsitri pritet me protesta në Korçë

Kryeministri Edi Rama është pritur me protesta në qytetin e Korçës, ku zhvilloi takimin elektoral të radhës.

Dhjetëra protestues dolën në aksin rrugor që lidh Korçën me Bilishtin, me qëllim për të penguar kalimin e eskortës së kryeministrit.

 

rama protesta

Në momentin e kalimit të eskortës së kryeministrit Rama, protestuesit kanë qëlluar me bidona uji, shishe e gurë, në drejtim të makinave. Në vend ishin të pranishëm edhe forca të shumta të policisë si dhe FSHN, duke bërë të  mundur edhe frenimin e protestuesve.

d

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.