Video/ Avokati Altin Goxhaj ndalohet te takoje klientin

SKANDAL!!! Në mënyrën më absurde Fatmir Xahafa që Lali i ka emëru dhëndrin si Shef të Lejeve të Ndërtimit ka dhënë urdhërin dhe kanë arrestu Darvin Zalla për vezët e Lali Erit vetëm pse po filmonte!!!

Por ndërkohë po kërkohet të arrestohet edhe djali që ka përdorur vezët dhe dikush tjetër që thjehst ka qenë aty!
Sipas Kodit Penal kjo nuk është vepër penale!!!
Madje as gjuajtja me vezë si sende të qullta nuk mund të konsiderohen goditje për shkak të detyrës! Maksimumi FYERJE por sipas Kodit të ri Penal që ka hy në fuqi në Gusht 2017 FYERJA është shfuqizuar si vepër penale!!!

Sipas përcaktimit ligjor në jurisprudencë referuar tektstit universitar të Prof. Ismet Elezi tek e Drejta Penale – Pjesa e Posaçme, ja kush është shpjegimi se çfarë quhet goditje dhe vepra të tjera dhune

“Me “vepra te tjera dhune” kuptohen ato vepra te cilat, nga karakteri i tyre, nuk jane rrahje, por forma te ndryshme dhune, si: shtyrja, zvarritja, perplasja, plagosja e lehte, etj. Keshtu p.sh., hedhja apo shtyrja e ketyre personave ne hendek, perplasja pas murit e personit qe kryen nje detyre shteterore apo funksion public, cilesohen si vepra dhune.”

Pra siç e shihni nuk ka asnjë goditje apo vepër dhune për shkak të detyrës ndërkohë ajo që ka ndodhur FYERJA është shfuqizu në Kodin e ri Penal si vepër penale!!!

UNË (në emër të Studio Ligjore Aga & Goxhaj Law Firm) PO SHKOJ NË KOMISARIAT NR 1 TANI!!!

Posted by Avokati Altin Goxhaj on Thursday, June 14, 2018

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.