VIDEO/ 13 të vdekur, pamje tragjike nga aksidenti në Tetovë. Emrat e të plagosurve

13 të vdekur, dhjetëra të plagosur 4 prej të cilëve në gjendje kritike. Ky është bilanci i deritanishëm i aksidentit tragjik në aksin Tetovë-Shkup.

Drejtori i Spitalit “8 Shtatori” në Shkup, Hristijan Kostov, doli para mediave duke dhënë detaje për aksidentin.

Sipas tij, 32 persona të plagosur janë paraqitur në spital ku 4 prej tyre katër janë në kujdesin intensiv dhe janë në gjendje më të rëndë.

Emrat e personave të plagosur:

Nikolla Karanfillovski,

Mersim Neziri,

Esad Emruli,

Jasmina Stojanova,

Betim Ameti,

Antonio Antonievski,

Alajdin Shabani,

Dushan Stefanovski,

Lulzim Dalipi,

Manuel Trifunovski,

Muhamed Shishko,

Verica Stojanovska,

Serije Mustafi,

Aliçe Uzeir,

Goran Naumovski,

Emira Ali,

Seda Jusufi,

Jeton Ismaili,

Vjollca Ibraimi,

Dalip Useini,

Nexhip Bekiri,

Jasin Sejfuli,

Fikrie Stefan,

Jovana Gramatnikova,

Abaz Kasami Ferdi,

Ilija Ristovski,

Dilala Alili,

Abdul Ismaili

Luan Alili

 

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.