Ulsiu me kamion ribaltabël hyn në parlament dhe bën provën e shkarkimit

Avni Delvina e ka titulluar “O moj Shqypni e mjera Shqipni” dhe është një grafikë e cila I dedikohet ngjarjes më të rëndësishme të ditës së djeshme ku Presidenti i Republikës, Ilir Meta u paraqit para Komisionit të Posaçëm Hetimor i ngritur nga parlamenti për shkarkimin e tij.

Në këtë grafikë paraqitet një kamion në mes të sallës ku zhvillohen seancat plenare, dhe drejtues I tij është Ulsi MAnja, kryetar i Komisionit të Ligjeve.

Gjithashtu  kamioni mban mbishkrimin “ KOMISIONI HETIMOR PËR SHKARKIMIN E PRESIDENTIT”.

“Grafike nga cikli “O Shqypni e mjera Shqypni”
Turpet do te vazhdojne deri sa shqiptaret te mbyten nga turpi. Eshte rast unik ne bote qe nje popull do te mbytet nga turpi dhe jo nga uji….Ne grafike jepet nje ide e ngjarjes se madhe te dites se sotme. Nje prove se si Komisioni Hetimor do te shkarkoje Presidentin e Republikes. Nje kamion ribaltabel i Grupit Manja hyn ne parlament dhe ben proven e shkarkimit….”, shkruan Delvina përkrah grafikës.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.