Turistët spanjollë :Thirje qeverisë investoni në bukuritë e Alpeve sepse ne ngelem të bllokuar në rrugë

Një çift turistësh nga Spanja, kanë ardhur në Shqipëri për të shijuar bukuritë e Alpeve, Thethin dhe Valbonën. Fatkeqësisht, dy turistët kanë mbetur të bllokuar për shkak të rrugëve të këqija.

Ata i kanë bërë thirrje qeverisë që të investojë më shumë për turizmin dhe infrastrukturën, pasi këtë mrekulli të natyrës duhet ta shohin turistë nga e gjithë bota.

Deklarata e turistëve:

Jemi prej dy ditësh në Shqipëri. Kemi ardhur në këtë vend për të bërë rrugëtimin nga Thethi në Valbonë.”

Pavarësisht problemeve që kanë ndeshur gjatë rrugës, ata shprehen se Shqipëria duhet të bëhet pjesë e Bashkimit Europian dhe turistët duhet ta vizitojnë më shumë.

Migel dhe Barbara shtojnë më tej:

Kemi zgjedhur këtë vend sepse duam që ta njohim, duam që të bëhet pjesë e Bashkimit Europian dhe sepse duam që të zhvillohet infrstruktura në këtë vend që të vijnë ta vizitojnë më shumë europianë.
Duam që ta gjithë ta përjetojnë këtë udhëtim të mrekullueshëm nga Thethi në Valbonë.
Duam që të gjithë t’i vizitojnë këto male dhe ta shijojnë udhëtimin në maksimum.”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.