Tryezë Rama-Basha? Meta bën dorëzohet: Nuk bëhet!

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, gjatë fjalës së tij të mbajtur në konferencën me temë: “Sfidat e Sigurisë në Ballkan dhe roli i aktorëve të jashtëm në kohën e tranzicionit euroatlantik”, u shpreh i qartë se nuk i ul dot dy palët (Edi Ramën dhe opozitën) në tryezë për diskutim.

“Dëgjoj njerëzëz të thotë, “çfarë bën presidenti i Republikës?’ Presidenti i Republikës nuk mund të ulë në tavolinë 2-3 njerëz që thonë ne nuk ulemi me atë. Apo dike tjetër që thotë se 30 qershori do jetë ditë suksesi të madh për demokracinë”, tha presidenti Meta prerazi, duke theksuar se roli i tij është të veprojë në bazë të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.