Trump shkarkon sekretarin e Shtetit Rex Tillerson, ja kush e zëvendëson

Presidenti i SHBA Donald Trump shkarkon Sekretaren e Shtetit Rex Tillerson, duke e zëvendësuar atë me shefin e CIA-s Mike Pompeo
Ky lajm i fundit është duke u përditësuar dhe më shumë detaje do të publikohen së shpejti.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.