Trump “mëson” nga Rama: Nuk keni parë gjë akoma!

Trump citon drejtorin e një kopanie Brian Cornell i cili vetëm para dy ditësh tha se “Ky është mjedisi më i mirë i konsumit që kam parë në karrierën time”.

“Një deklaratë e madhe nga një ekzekutiv i lartë. Por pothuajse të gjithë po thonë këtë, dhe kur bëhen marrëveshjet tona të tregtisë, bëhet shkurtim i kostos, ju ende nuk keni parë asgjë”, shkruan Trump në Twitter.

Ndërkohë që në një tjetër status në ai tha se kompanitë amerikane po kthehen në SHBA dhe “bota po na respekton”.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.