Transformimi i Bashkisë Mirditë në 24 foto

Fotot qe shihni me poshte jane postuar nga kryeministri Edi Rama dhe tregojne transformimin qe ka pesuar Bashkia e Mirdites, fale programit te Rilindjes Urbane.

Ne nje postim te shkurter, Rama shkruan ne FB:

3D LIVE😁 nga Bashkia e Mirditës, ku Programi Kombëtar i Rilindjes Urbane dhe puna e palodhur e kryebashkiakut socialist, kanë sjellë një transformim që s’ka nevojë për komente😉

#MirditaqëDuam☀️
#ShqipëriaqëDuam🇦🇱

69359311_10156934423936523_7060396995868884992_n68918521_10156934423791523_3565930665184591872_n69035448_10156934423766523_5243886392441831424_n69405008_10156934423681523_5499243514111721472_n69002012_10156934423656523_1993316552824324096_n68838191_10156934423576523_3481995442168791040_n68883034_10156934423566523_6444054667608457216_n69167063_10156934423521523_6669721788462661632_n69110173_10156934423511523_7949038021607686144_n69767924_10156934423446523_7155515416075304960_n68808124_10156934423466523_2117448181489860608_n70178597_10156934423391523_3571590852260134912_n68854201_10156934423361523_8130809618919063552_n69537913_10156934423316523_7841650683722858496_n69171688_10156934423301523_540207208235794432_n69141748_10156934423251523_979020653908721664_n68829728_10156934423261523_5036701847302176768_n69322876_10156934423186523_8201282808111431680_n69243391_10156934423171523_9072141419409309696_n69563620_10156934423116523_987397918900092928_n69553146_10156934423031523_8720366482422235136_n69337033_10156934422856523_373557061197234176_n69734884_10156934422861523_1577334977203273728_n

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.