TOP KAZANI ,PIKANTE/Faj ka goja që flet, por faj ka dhe veshi që dëgjon!

Zgjerimi i përditshëm, me pjesëmarrje aktive prej dembeli profesionist, i Injorancës Kombëtare përmes mediave, sidomos atyre pamore, është Projekti Politik që po zbatohet në Shqipëri; kjo garanton sundimin dhe përfitimin prej shqiptarëve, duke mbajtur Varfërinë në tërësinë e saj në temperaturë konstante, dhe zvogëluar gjithnjë e më shumë nevojën për të na qeverisur dhe shërbyer.
Në fund të këtij projekti është ajo që njohim mirë, që gjithnjë na pret krahëhapur – diktatura demokratike.
.
Prandaj, njerëz lexoni libra, dëgjoni muzikë (klasike dhe rock’n’roll) dhe flisni sa më shumë me njeri tjetrin. Jo më kot thuhet “flasim që të merremi vesh”; nuk thuhet “shohim televizor që të merremi vesh” 😉 puç puç/ Dritan Shano

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.