Video/Tifozët Kuqezi me banderolë “Rama ik”

Pas Opozitës dhe qytetarëve që nuk e duan, tani janë edhe tifozët Kuqezi ata të cilët kanë dalë hapur kundër kryeministrit.

Mësohet se grupi i tifozëve janë pjesë e Forumit Rinor të Partisë Demokratike që me sa duket po shfrytëzojnë ndeshjen për të çuar mesazhin që ata duan edhe tek sportdashësit.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.