THYHEN XHAMAT DHE DYERT E KZAZ-SË NË TROPOJË, HIQEN MATERIALET ZGJEDHORE

Hiqen me forcë materialet zgjedhore nga KZAZ-ja numër 9 në Tropojë.

Mësohet se disa persona të pa identifikuar kanë thyer xhamat dhe dyert e më pas kanë hequr materialet që  ndodheshin brenda ambientit.

Vendimi për lirimin e qendrave të KZAZ-ve nëpër qytete ka ardhur pas anullimit të zgjedhjeve të 30 Qershorit nga presidenti Ilir Meta.

Kujtojmë se tensione dhe përplajse ka pasur edhe  në Shkodër pasi është kërkuar që të lirohet KZAZ-ja numër 2 në këtë qytet.

Në Shkodër se ka pasur debate mes policisë bashkiake dhe policisë së Rendit.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.