Thirrjet antishqiptare në Vularat, Majko:Ne jemi NE, bijtë e Skenderbeut Ata, bijtë e ASKUJT!

O të ndëruar shqiptar të irrituar me të drejtë; Zakoni i Shqiptarit e respekton aktin e cermonisë mortore, vdekja nuk ka ngjyrë! Ne respektuam vdekjen e një qenie humane qofte ky edhe terrorist, ata perfituan nga akti mortor dhe perdhosen te vdekurin dhe flamurin e tyre , asgje nuk na bën neve! U filmuan, skeduan dhe pas cermonisë së varrimit u arrestuan, tani që flasim janë në burg në Shqipëri dhe rrezikojne 2-3 vite burg!

Ata treguan fytyren e tyre terroriste, ne treguam respektin ndaj mortit dhe dshpirtin human ndaj qenies njerëzore!

Ne jemi NE, bijtë e Skenderbeut🇦🇱

Ata janë Ata, ekstremistë e terrorist të lindur, bijtë e ASKUJT!

Me respekt, Pandi.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.