Tentohet grabitja e një banke të nivelit të dytë në Fushë-Krujë

Tentohet të grabitet një bankë e nivelit të dytë në Fushë-Krujë.

Tentativa e grabitjes ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Më datë 09.08.2018, ora 03:30, në Fushë-Krujë, është tentuar të vidhet duke hapur me mjete të forta derën e jashtme të një banke të nivelit të dytë. Punohet për indentifikimin e kapjen e autorëve.Neni 22 dhe 136  i Kodit Penal”

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.