“Të shpëtojë kush të mundet, emigroni, futuni nëpër tunele. Dita e fundit ka ardhur!”- Artan Fuga reagon ashpër

Teksa komenton për ndryshimet ligjore për Akademinë e Shkencave, akademiku i njohur Artan Fuga, shkruan se Shqipëria është drejt çmendurisë, duke shtuar se politika po masakron shkencën.

artanfuga

 

Postimi i plotë i Fugës:

Deputetët po shkruajnë edhe ligjet e Njutonit, edhe ekuacionet e Makswellit!

——

Sot e nesër po ndodh masakra mbi shkencën shqiptare: Në komisionin e edukimit dhe medias të Kuvendit të Shqipërisë po shkruhet arbitrarisht ligji për shkencën dhe akademinë e saj, pa asnjë ekspert, atje ku me ndonjë përjashtim minimal nuk ka asnjë doktor shkencash, nuk ka për bé asnjë kërkues shkencor, nuk ka pothuajse asnjë pedagog universiteti, nuk ka për bé asnjë specialist të menaxhimit të shkencës dhe kërkimit shkencor!

Shqipëria drejt çmendurisë : politika shkruan shkencën !

Politika po e masakron shkencën!

Të shpëtojë kush të mundet, emigroni, futuni nëpër tunele, shtrihuni barkaz, vendosni kundragazet, hapni bunkerët, merrni pyjet!

Dita e fundit ka ardhur!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.