TAHIRI FAVORIZOI NJE BANDE ME SHUME SE TE TJERAT NE KONCENSIONET E MEDHA PPP TE DROGES!!!

Nga Av Altin Goxhaj*

Sajmiri nuk u gjykua per Kanabizimin e Shqiperise por per NEPOTIZEM dhe KONFLIKT INTERESI FAMILJAR:
PSE FAVORIZOI NJE BANDE ME SHUME SE TE TJERAT NE KONCENSIONET E MEDHA PPP TE DROGES!!!

Qe te sqarohemi:
Dje nuk kishte gjyq as per kanabizimin e gjithe Shqiperise dhe as miliardat e kokaines,
por vec per favorizimin nepotik (familjar) te nje bande trafiku droge ne raport me te tjerat!
Njesoj si favorizimi ne tendera! Ishte thjesht gjyq per konflikt interesi te padeklaruar!

Fatmir Xhafa (per llogari te Veliajt) ne emer te shume bandave i hapi ceshtje Sajmirit per prishje te barazise ne trafik!
E verteta eshte qe Saja nuk do gjykohej fare nese nuk do te kishte rrezikuar pozitat e fytyres me te urryer dhe me me pak mbeshtetje ne historine e PS: Erion Veliaj, i cili ka po aq perkrahje dhe simpati sa c’kishte Ramiz Alia ne kohen e Enverit ne partine meme! Pra gjyqi i Sajmirit ishte thjesht nje pastrim i brendshem brenda PS sic ka ndodhur gjthm me Partine Meme me ministrat e brendshem por qe ne kohet e reja nuk behet me pushkatime apo burgime!

Amerikanet qe ishin ne gjyq i kishte sjelle halli me justifiku nje denim cfaredo sa me thene se Saja nuk ndejti pa u denu fare, sepse njesoj si ata makiazhistet e kufomave ne morg kishin ardh me zbukuru me puder dhe rimel surratin e nje kufome: Reformen Soros ne Drejtesi!

Ndaj miq, ns duam drejtesi t’a harroni se mund te behet me kete Reformen e Soros dhe as me arnimet e saj!

Por mos harroni se aktualisht asnje parti politike ne Shqiperi nuk guxon te shpalle ne Programin e saj abrogimin e kesaj Reforme dhe berjen nga a para me nje Kushtetute te Re dhe kuptohet pa ekspertet dhe peticionistet e Soros! E aq me pak karavellat e BE! E vetmja ekspertize e huaj qe do ja vlente do te ishte direkt nga FBI dhe Gjykatat Amerikane por jo nga OJFte Amerikane te Soros qe flasin ne emer te USAID, FBI, Gjykatave Amerikane (disponojme prova video qe kjo ka ndodhur dhe do ja veme ne dispozicion Ambasadores se re Amerikane qe duhet te vije ne Tirane brenda disa javesh).

Koalicioni #PerShqiperine nje nder pikat kryesore ka pikerisht abrogimin e kesaj Reforme dhe berjen e nje tjetre nga vete shqitaret me asistence direkte amerikane dhe jo OJFsh apo Soros, duke organizuar nje Referendum ne fillim per te pyetur Sovranin nese duan nje Kushtetute te Re dhe nje Referendum te Dyte per te Miratuar Kushtetuten e re pas Miratimit te saj nga nje Parlament qe do funksionoje per 6 muaj si Asamble Kushtetuese dhe me pas do te kete perseri Zgjedhje te Parakohshme me Kushtetute dhe Sistem te ri Zgjedhor!

(Grafike ilustruese marre nga i Madhi Avni Delvina)

*Reagim nga Koalicioni @Per Shqiperine

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.