Spiropali, një Lenkë e 2019

Endira Bushati

“Kta” s’kanë as turp, as nder e moral….se ligjin as e njohin si koncept…..

Ky i shthurrur është gati t’i “shtyjë” ditët me çdo gjë, pa kursyer askënd, as dhimbjen e pikëllimin e këtyre dy prindërve për vajzën e tyre….

U çoka Spiropalin, një Lenkë të 2019…. “sepse ndjehen të pambrojtur nga agresioni publik i politikës e medias dhe luten për respektimin e privatësisë së vajzës…”

Dy prindër të dëshpëruar gjekan mbrojtje tek Spiropali dhe ERTV dhe u lutkan me zë e figurë për respektimin e privatësisë së vajzës mu fiks në ERTV….

Ç’është more kjo Qënie së bashku me konen e vet që përdhunojnë dy prindër për politikën e një gjysëm dite?????

Kush do t’i thotë “ndal” këtij perversi?

e privatësisë së vajzës…”

Dy prindër të dëshpëruar gjekan mbrojtje tek Spiropali dhe ERTV dhe u lutkan me zë e figurë për respektimin e privatësisë së vajzës mu fiks në ERTV….

Ç’është more kjo Qënie së bashku me konen e vet që përdhunojnë dy prindër për politikën e një gjysëm dite?????

Kush do t’i thotë “ndal” këtij perversi?

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.