Soreca takon kreun e KED: Thelbësore që Gjykata Kushtetuese të jetë funksionale sa më shpejt

Ambasadori i BE në Tiranë, Lugi Soreca, ka takuar sot kreun e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, ArdianDvorani, për t’u njohur me vijimin e punës së së Këshillit për përzgjedhjen e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë .

Në një postim në Twitter, Soreca shkruan se është thelbësore që Gjykata Kushtetuese të jetë funksionale sa më shpejt.

 

 

sorecaa

‘Sot  takova kryetarit KED, ArdianDvorani për t’u azhurnuar në etapat përfundimtare të punës së Këshillit për përzgjedhjen e kandidatëve për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë në kontekstin e çështjes së drejtësisë. Është thelbësore që Gjykata të jetë funksionale në kohën më të shkurtër të mundshme”, shkruan Soreca.

soreca

postimi soreca

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.