Skifterët shqiptarë në Milano, Policia italiane publikon pamjet

Policia italiane ka shkatërruar bandën e gangsterëve shqiptarë që kishte shumë aktivitet në Milano dhe ka publikuar pamjet e akteve të tyre kriminale kundër pronës.

L
Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.