Skandal/ Spitali Pediatrik pa ngrohje, femijët e sëmure duhet të përballojnë acarin me batanije

Një telefonatë në redaksinë e SYRI.net nga një prind i një fëmije të sëmurë ka denoncuar skandalin e radhës të kësaj qeverie dhe të Ministrisë së Shendetësisë

Pavioni i femijëve të sëmurë të shtruar në Spitalin e Pediatrika te Tiranës, godiona tre katëshe është pa ngrohje. Femijë me diagonoza të rrezikshme që nuk kanë munëdsi të qëndrojnë ngrohtë në dhomat e spitalit.

Ky është një skandal thotë prindi i revoltuar telefonatën e të cilit ne po e bëjmë lajm. Ndoshta dikush dëgjon e merr në konsideratë shqetësimin e prindit që ka shtruar fëmijën në spital që ti shërohet e po i ngrin nga i ftohti.

Perveç se nuk ka ngrohje fare për fëmijët e sëmurë, pa ngrohje është edhe personeli që u sherben 24 orë këtyrë femijëve me probleme shendetësore

Ndërkohë që temperaturat janë disa gradë nën zero.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.