Sipas shkencëtarëve, kjo është femra më e bukur në botë

Modelja dhe aktorja angleze Kelly Brook është shpallur femra më e bukur në botë nga shkencëtarët e Universiteti të Teksasit.

Ekspertët e anatomisë së Universitetit të Teksasit kanë shpërndarë pyetësorë për studentët e tyre, të cilët kanë qenë të detyruar që të shkruajnë për masat perfekte të trupit femëror, sipas tyre.

Përpos kësaj, një tjetër detyrë ka qenë edhe që të bëjnë dizajnin preciz të fytyrës dhe flokëve që ata i konsiderojnë më të bukura.

Dhe përshkrimet që studentët bënë i përshtateshim më shumë Kelly Brook.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.