Si i ndryshoi jeta familjes Çuko?!

“Shqiptarët për shqiptarët” nuk i harrojnë miqtë që kanë qenë protagonistë të emisionit.

Elvisi dhe Sidriti shkuan për vizitë në banesën e re të familjes Çuko dhuruar nga bujaria e shqiptarëve.

 

Elvisi bisedoi me familjen, me vetë kishte marrë edhe hipotekën e banesës së tyre. Jeta e tyre ka ndryshuar përgjithmonë. Shikoni në video si e pritën ata Elvisin./BW

elvis-naci-familja-cuko-ne-fierelvis-naci-me-femiejt-ne-fierfamilja-cuko-fier-3familja-cuko-fier-5familja-cuko-ne-fierfamilja-cuko-ne-fier-1familja-cuko-ne-fier-2

 

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.