Si degjeneron festa e maturës në Norvegji: Seks në publik dhe alkool pa kufi

Thuajse në të gjithë botën festa e maturës është një nga ditët më të veçanta për shumë të rinj.

Një fest e mbushur me konkurrencën e veshjes për tu vënë në qendrën e vëmendjes si dhe për tu mbledhur “në festën e fundit” me shoqërinë e gjimnazit.

Por maturantët norvegjezë kanë një traditë të vecantë e cila shoqërohet me 3 javë shthurje totale.

Festa të çmendura ku të gjithë duhet të pinë apo të kryejnë marrëdhënie seksuale në publik, janë vetëm disa procese nga shthurja e tyre që duket se tashmë po kthehet në traditë.

Studentët duhet të plotësoni një seri sfidash brenda këtyre tre javëve për t’u futur më pas në jetën e të rriturve.

Festimet tradicionale fillojnë diku nga mesi i muaj prill, gjatë semestrit të fundit, ndërsa planifikimet nisin muaj përpara.

Për më shumë komente, shihni disa nga fotografitë e maturantëve në Norvegji.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.