Shokon Artan Shyti: Të fitojë Fino, sepse duhet një njeri që të afrojë sportin me politikën

Artan Shyti, ka qenë i ftuar në emisionin Opinion, gjatë debatit për zgjedhjet në FSHF. Shyti ka bërë një deklaratë shokuese, duke thënë se Bashkim Fino duhet të fitojë, sepse duhet një njeri që të afrojë sportin me politikën, specifikisht me “dhomat e politikës”.

Në një kohë kur të gjitha institucionet e futbollit, si UEFA dhe FIFA kanë tolerancë zero për ndërhyrjen e politikës te futbolli, në vendin tonë, konsiderohet normale që “dhomat politikës” të ndikojnë te sporti, madje jo vetëm normale, por e pëlqyeshme.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.