Shkëmbimi i territoreve/ “OJF-ja serbe pjesë e Soros”

Në një postim në rrjetet sociale, Avokati i njohur, Altin Goxhaj është shprehur se ka një javë që ka parlajmëruar planin e Soros për copëtimin e Kosovës.

Avokati ka shtuar, se OJF-ja serbe që përgatiti projektin, kontrollohet nga Soros.

Ndër të tjera ai ka thënë se Soros gjithashtu prej 1 dekade po përgatit rrënimin e Shqipërisë.

Postimi i plotë

Që ti biem shkurt se jam për rrugë:
OJF-JA SERBE QË PËRGATITI PLANIN PËR COPËTIMIN E KOSOVËS ËSHTË PJESË E SOROS!!!

A ju thamë që Axhendën për copëtimin e Kosovës dhe vetë rrënimin e Shqipërisë po e përgatit Soros? Të parën kemi 1 javë që ua themi, të dytën një dekadë!!! .

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.